Întrebări şi comenzi prin telefon la
0251-433400 sau 0744-705136
(numere cu tarif normal)
Sau trimite-ne un mesaj

Bine ai venit!

NOU
Yamaha Audio & Visual
HiFi Audio & Visual

Alegerea produselor (Navigarea in catalog)

Pentru a putea găsi ceea ce te intereseaza în sortimentul de aprox. 8.000 de produse ai la dispoziţie butonul de căutare pe sait
sau mai multe funcţii de navigare.
Navigarea in catalog foloseşte meniul orizontal al grupelor şi subgrupelor:
Imediat ce ai selectat o grupă ţi se deschide pagina acesteia unde poţi opta printr-un simplu click pentru unul din cele 2 moduri de afişare:
1) Matrice = compact - 4 produse/rând (afişare implicită):
2) Listă = un produs/rând cu specificaţiile principale:

Poti alege ca afişarea produselor din grupă (sau din selecţia făcută cu ajutorul filtrelor) să se facă dupa preţ: sau dupa topul vânzărilor: 
În ambele situaţii (matrice sau listă) poţi opta pentru ordine ascendentă () sau descendentă (). Click pe această săgeată inversează ordinea de afişare.
O altă metodă de navigare este selecţia produselor prin filtrare:

În fiecare grupa ai la dispozitie filtre specifice categoriei precum si filtre generale (producatorul sau pretul). Click pe un filtru restrange afisarea la produsele cu respectiva caracteristica. Se pot activa mai multe filtre, se pot anula anumite filtre etc:

 

Astfel, folosind 3 filtre ai redus afisarea de la 65 de produse la cele 4 care te-ar putea interesa.


 În toate etapele de navigaţie poţi da click pe un produs (pe poza acestuia, pe denumire, pe „Află mai mult”) pentru a intra în pagina produsului unde ai la dispoziţie o prezentare completă a acestuia: fotografii de înaltă rezoluţie, prezentare a principalelor funcţii, specificaţii tehnice, alte componente compatibile, produse similare etc. Tot în pagina produsului sunt şi alte facilităţi: 
b) Comentariu al produsului (recenzie)
c) Wishlist (lista de dorinţe)
În fine, atunci când ai găsit un produs pe care doreşti să-l comanzi, poţi să dai click pe butonul: