Întrebări şi comenzi prin telefon la
0251-433400 sau 0744-705136
(numere cu tarif normal)
Sau trimite-ne un mesaj

Bine ai venit!

NOU
Yamaha Audio & Visual
HiFi Audio & Visual

Coşul tău

După ce ai ales produsul pe care-l doreşti, apeşi pe butonul „Adaugă în coş”:
În acest moment se deschide pagina „Coş de cumpărături”:
Aici ai următoarele opţiuni:
1) Să te întorci în magazin la pagina precedentă
2) Să modifici cantitatea comandată ceea ce necesită:
3) Actualizarea coşului de cumpărături
4) Să continui spre finalizarea comenzii
Dacă ai ales să te întorci în magazin, în coloana stângă apare acum blocul „Coşul tău”, de unde poţi oricând să te duci în pagina „Coş de cumpărături” apăsând pe butonul ”Trimite comanda!”:

Similar, te poţi întoarce în pagina „Coş de cumpărături” spre a finaliza comanda folosind link-ul „Coşul tău” din partea de sus a oricărei pagini din magazin:
Să presupunem că, după ce mai adaugi alte 2 produse în coş şi modifici cantităţile, vrei să finalizezi comanda.
Din pagina „Coş de cumpărături” click pe butonul: „Continuaţie spre finalizarea comenzii
Observaţie: Dacă ai un cupon de discount* poţi să-l introduci acum. (*după fiecare comandă finalizată primeşti un cupon în valoare de 1% din valoarea comenzii pe care-l poţi folosi la următoarea comandă)
Acum se deschide fereastra Trimite comanda! unde trebuie să stabileşti:
1) Adresa de facturare
2) Adresa de livrare
3) Metoda de livrare
4) Metoda de plată
Să intrăm în detalii:
1) Adresa de facturare: dacă ai completat deja adresele în „Contul tău” atunci trebuie doar să le bifezi, altfel intri direct în fereastra de completare a adresei de facturare:
2) Adresa de livrare: după Click pe „Continuă” – se accesează fereastra de completare a adresei de livrare. Dacă adresa de livrare coincide cu cea de facturare atunci bifezi doar căsuţa „Foloseşte adresă de facturare” şi datele completate anterior se preiau automat, altfel completezi cu atenţie câmpurile corespunzătoare:
3) Metoda de livrare: după Click pe „Continuă” – se accesează fereastra de alegere a metodei de livrare unde va trebui să bifezi metoda dorită. Pentru mai multe detalii privind metodele de livrare vezi Cum livrăm

4) Metoda de plată: după Click pe „Continuă” – se accesează fereastra de alegere a metodei de plată unde va trebui să bifezi metoda dorită. Pentru mai multe detalii privind metodele de livrare vezi Cum plăteşti
Click pe „Continuă” – se accesează fereastra de previzualizare a comenzii cu principalele date ale acesteia: produse şi servicii comandate, adrese, metode de livrare şi plată precum şi o calculaţie finală.
Click pe butonul „Comandaţi” şi înregistraţi comanda.
Observaţie: În coloana din stânga a formului de comandă se află indicatorul paşilor ce se parcurg la înregistrarea unei comenzi. Pe măsura finalizării fiecărui pas aici sunt listate informaţiile sintetice introduse. Se poate reveni oricând la un o poziţie anterioară, pentru a modifica ceva, apăsând pe link-ul Schimbă al pasului respectiv:
Click pe butonul „Comandaţi” şi înregistraţi comanda:
Un email de înregistrare a comenzii, ce conţine toate detaliile acesteia, se trimite automat la adresa de email pe care ai înregistrat-o. Ulterior vei fi contactat de reprezentantul tău de vânzări pentru confirmarea comenzii.
Atenţie: în acest moment poţi să ne transmiţi un mesaj text cu eventuale instrucţiuni şi observaţii privind această comandă. Un click acum pe numărul comenzii deschide direct pagina acestei comenzi din „Contul tău”:
Ulterior poţi accesa pagina comenzii din Contul tău / Comenzile tale spre a face un alt comentariu. Aici este vizibil întregul „dialog” = comentariile tale + comentariile reprezentantului de vânzări comRace: