Întrebări şi comenzi prin telefon la
0251-433400 sau 0744-705136
(numere cu tarif normal)
Sau trimite-ne un mesaj

Bine ai venit!

NOU
Yamaha Audio & Visual
HiFi Audio & Visual

De ce comRace.ro

comRace.ro este platforma de vânzări directe online a firmei Comrace Computers. Astfel, magazinul online beneficiază de experienţa de aproape 30 de ani pe care o are Comrace în piaţa de calculatoare, periferice IT, electronice şi comunicaţii din România. Începând cu 1998, Comrace are implementat un sistem de asigurare a calităţii certificat ISO9001. În aceşti ani am livrat peste 130.000 de PC-uri şi laptop-uri; mare parte sunt şi astăzi în funcţiune în toată ţara. Aşadar, aveţi temeiuri solide să vă încredeţi în profesionalismul echipei noastre în ce priveşte atât calitatea produselor pe care le oferim cât şi nivelul serviciilor logistice, de suport, de asistenţă, de asigurare a garanţiei etc.
Internet-ul ne ajută acum să fim şi mai aproape de dumneavoastră. Cu un sortiment extins de circa 8000 de produse, cu cele mai noi tehnologii de la marii producători mondiali, avem preţuri competive pentru întreaga gamă de notebook-uri, desktop-uri, componente IT, accesorii şi periferice, gaming, networking, birotică, consumabile, telefonie, foto-video şi electronice.
Folosind platforma online, aveţi acces imediat la numeroase informaţii utile si puteţi comunica uşor şi repede cu reprezentanţii noştri de vânzări, iar când vă hotărâţi să faceţi o comanda vă veţi bucura de o interafaţă prietenoasă, de o asistenţă competentă, precum şi de livrări la domiciliu în 24-48 de ore.