Întrebări şi comenzi prin telefon la
0251-433400 sau 0744-705136
(numere cu tarif normal)
Sau trimite-ne un mesaj

Bine ai venit!

NOU
Yamaha Audio & Visual
HiFi Audio & Visual

Garanţie şi service

Produsele comercializate de catre Vanzator beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.
Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.
Termenul de garantie decurge din momentul facturarii produsului. Daca in momentul receptiei Cumparatorul constata lipsa certificatului de garantie al produsului, trebuie sa anunte Vanzatorul în maxim 48 de ore de la primirea produsului pe adresa de email comenzi@comrace.ro. Orice sesizare ulterioară nu va fi luată în considerare. Pierderea certificatului de garantie sau a facturii fiscale duce la pierderea garantiei.
Garantia este valabila doar pe teritoriul Romaniei, cu exceptia situatiilor cand se precizeaza altfel în certificatul de garantie comercială.
In cazul certificatelor de garantie emise de producatori, produsul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat. Acest centru autorizat de producator va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.
Pentru certificatele de garantie emise de Vanzator (Comrace Computers), procedura de retur a produselor presupune completarea si transmiterea de catre Cumparator a unui formular de retur prin email la adresa: service@comrace.ro.
In urma procesarii cererii, Vanzatorul ii va transmite Cumparatorului un email prin care il va informa cu privire la detaliile necesare expedierii produselor si numarul de inregistrare a returului (RMA). Cumparatorul trebuie sa mentioneze obligatoriu acest numar intr-un mod cat mai vizibil pe coletul produselor. Produsele se vor returna prin intermediul serviciului de curierat agreat de Vanzator, conform instructiunilor din mesajul email RMA, pe adresa de mai jos:
S.C. Comrace Computers S.R.L
170 Prelungirea Severinului, Craiova 200611
Tel: 0251-433400 Fax: 0251-433413
Costurile de retur si de transport pentru produsul reparat sunt suportate de Vanzator.
In cazul solicitarilor nejustificate de acordare a garantiei, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a obliga Cumparatorul la plata contravalorii manoperei de diagnosticare a produsului si a taxelor de transport corespunzătoare.
Vanzatorul declara pe propria raspundere ca produsele comercializate respecta cerintele referitoare la protectia vietii, sanatatii, securitatii muncii si protectiei mediului, în conformitate cu prevederile HG 1022/2002 și HG 457/2003. De asemenea,Vanzătorul declară că echipamentele electrice și electronice pe care le comercializează respectă cerintele normativelor europene 72/23/EEC și 93/68/EEC, prevederile HG 992/2005 privind limitarea utilizării substantelor periculoase in echipamentele electrice si electronice, precum si prevederile HG 448/2005 privind prevenirea producerii de deseuri de echipamente electrice si electronice (DEEE).