Întrebări şi comenzi prin telefon la
0251-433400 sau 0744-705136
(numere cu tarif normal)
Sau trimite-ne un mesaj

Bine ai venit!

NOU
Yamaha Audio & Visual
HiFi Audio & Visual

Imprimantă laser alb-negru SAMSUNG ML-1660 A4 (ML-1660)

Fii primul care scrie un comentariu acestui produs

289 Lei

Indisponibil

Vizualizare generală rapidă

Samsung ML-1660, 16 ppm, LaserJet, 1200X600DPI, 8 MB, SPL, USB 2,0, Black/Ivory design

Imprimantă laser alb-negru SAMSUNG ML-1660 A4 (ML-1660)

Dublu click pe imaginea de mai sus pentrua vedea poza întreagă

Micşorează
Măreşte

Mai multe vizualizări

Descriere produs

Samsung introduce o mică imprimantă laser cu un confort sporit, ML-1660. Cu designul ei ultra-compact şi elegant, există spaţiu oriunde pentru această mică frumuseţe. Funcţiile inteligent încorporate, cum ar fi imprimarea One Touch, fac imprimanta ML-1660 atât inteligentă, cât şi uşor de utilizat. Nivelul scăzut de zgomot al imprimantei ML-1660, viteza mare de imprimare şi butonul de alimentare accesibil, asigură confort maxim. Cu imprimanta Samsung ML-1660, uneori cele mai bune lucruri în viaţă vin în pachete mici.

De pe ecran pe pagină  doar cu o singură atingere.


Butonul de imprimare a ecranului al imprimantei ML-1660 – localizat pe panoul de control al acesteia – vă permite să imprimaţi conţinutul de pe ecran rapid şi uşor, chiar dacă sunteţi departe de birou. Doar o atingere este tot ceea ce trebuie. Cu un singur clic, nu mai este necesară editarea suplimentară sau tăierea conţinutului nedorit de pe paginile Web originale sau de pe documente. Dacă doriţi numai o singură pagină, atât veţi obţine. O simplă apăsare de buton imprimă ecranul dvs. aşa cum apare pe monitor. Ţineţi apăsat butonul pentru mai mult de două secunde şi ML-1660 imprimă ultimul obiect pe care l-aţi activat pe monitor. Acum puteţi imprima orice, oricând.

Funcţii importante, dimensiuni  mici


Doriţi performanţă deosebită de la o imprimantă de birou? Imaginaţi-vă o imprimantă şi mai mică. Cu o dimensiune ultra-compactă de 341 x 224 x 184 mm (13,4 x 8,8 x 7,2 inchi), imprimanta Samsung ML-1660 are dimensiuni totale mai mici decât orice altă imprimantă laser de pe piaţă. Se potriveşte cu uşurinţă pe orice birou, lăsându-vă spaţiu suficient pentru a lucra. Dar nu vă lăsaţi păcălit de dimensiunea compactă a imprimantei ML-1660: această imprimantă uşoară poate face faţă oricând concurenţilor din categoria grea.


Capturaţi  ceea ce vă atrage atenţia

Software-ul AnyWeb Print de la Samsung vă permite să navigaţi pe Web şi să copiaţi conţinut. Puteţi utiliza imprimanta ML-1660 pentru a selecta, glisa şi plasa cu uşurinţă conţinutul din diverse pagini Web pe un panou temporar din fereastra browserului, fără a vă întrerupe navigarea. Acesta este modalitatea uşoară de a colecta, a aranja şi a edita acele puncte de referinţă şi resurse utile pe care le puteţi găsi numai pe Internet pentru proiectul important la care lucraţi sau pur şi simplu pentru distracţie.

O imprimantă inteligentă  şi frumoasă.

În final, biroul dvs. poate arăta elegant datorită imprimantei, nu în ciuda ei. Imprimanta laser Samsung ML-1660 are un design exterior elegant, care se potriveşte cu siguranţă oricărui spaţiu de lucru. Capacul lucios arată şic şi lustruit şi oferă protecţie împotriva prafului. Îmbunătăţiţi-vă spaţiul cu un accesoriu de birou care chiar vă ajută să munciţi mai bine.


Eliminaţi o sursă de distragere  zgomotoasă

Nu ar trebui să vă luptaţi să vă auziţi gândind în timp ce staţi la propriul birou. De aceea, imprimanta Samsung ML-1660 este proiectată să fie tăcută ca o şoaptă, generând un nivel de zgomot mai mic de 49 dBA în timp ce imprimă. Este mai puţin decât un zumzet blând al unui frigider în funcţiune! O imprimantă de birou care îşi face treaba în timp ce vă lasă să vă concentraţi? Superb.

Eficienţa energetică  uşor accesibilă

În mediul de birou ecologic de astăzi, pur şi simplu nu este loc pentru imprimantele consumatoare de energie. De aceea, imprimanta Samsung ML-1660 are un buton de alimentare uşor de accesat chiar pe panoul frontal, pentru ca dvs. să puteţi comuta pe modul standby de economisire a energiei cu o apăsare de buton. Gata de imprimare? Doar apăsaţi butonul din nou pentru a realimenta imprimanta şi sunteţi gata.


Micşoraţi  timpul de aşteptare, nu aşteptările

Renunţaţi să mai pierdeţi din productivitate aşteptând ca documentele să se listeze? viteza crescută de imprimare a Samsung ML-1660 (16 ppm pentru hârtie A4, 17 ppm pentru hârtie de format Letter) vă va trimite la lucru imediat. Imprimanta ML-1660 oferă un timp de ieşire a primei pagini (FPOT) de doar 8,5 secunde şi o rezoluţie impresionantă de imprimare de 1200 x 600 dpi, satisfăcând atât nevoia dvs. de viteză, cât şi nevoia de calitate.

Specificaţii

General
Tip imprimantă Imprimanta laser Alb-Negru
Format maxim hărtie A4
Interfaţă USB 2.0
Volum recomandat până la 5.000 de pagini
Limbaj printer SPL (Samsung Printer Language)
Procesor şi memorie standard Procesor de 150 MHz, Memorie/Stocare 8 MB
Imprimare
Rezoluţie imprimare până la 1200 x 600 dpi
Viteză imprimare până la 16 de pagini pe minut
Timp încălzire Mai puţin de 8,5 sec
Formate suportate A4, A5, Letter, Legal, Executive, Folio, Oficio, ISO B5, JIS B5, Plic (Monarh, Nr. 9, Nr. 10, DL, C5)
Tipuri suport acceptate Simplă, Subţire, Bumbac, Reciclată, Arhivă, Colorată, Preimprimată, Etichetă, Groasă, Plicuri, Carton, Transparenţă
Alte specificaţii
Tăvi hârtie Casetă pentru 150 de coli, Capacitate de ieşire 100 de coli cu faţa în jos
Consumabile compatibile model MLT-D1042S
Dimensiuni (W x D x H) 341 x 224 x 184 mm
Greutate 4,2 kg
Altele Nivel de zgomot mai mic de 49 dBA (imprimare), Mai puţin de 25 dBA (stand-by)
Compatibilitate OS Windows 2000/XP/Vista/7/2003 Server/2008 Server, Mac OS X 10.3 - 10.6, Diverse OS Linux
Garanţie 24 luni

Scrie comentariu!

You're reviewing: Imprimantă laser alb-negru SAMSUNG ML-1660 A4 (ML-1660)

Cum notaţi acest produs? *

  o stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Preţ
Calitate