Întrebări şi comenzi prin telefon la
0251-433400 sau 0744-705136
(numere cu tarif normal)
Sau trimite-ne un mesaj

Bine ai venit!

NOU
Yamaha Audio & Visual
HiFi Audio & Visual

Imprimantă laser alb-negru SAMSUNG ML-2525 A4 (ML-2525)

Fii primul care scrie un comentariu acestui produs

439 Lei

Indisponibil

Vizualizare generală rapidă

Samsung ML-2525, 24 ppm, LaserJet, 1200X600DPI, 8 MB, SPL, USB 2.0, Grey

Imprimantă laser alb-negru SAMSUNG ML-2525 A4 (ML-2525)

Dublu click pe imaginea de mai sus pentrua vedea poza întreagă

Micşorează
Măreşte

Mai multe vizualizări

Descriere produs

otate pentru a oferi mai multă flexibilitate la imprimare, imprimantele din seria ML-1915 / 2525 oferă o gamă de funcţii care sporesc productivitatea. Acestea includ funcţiile Print Screen şi AnyWeb Print, astfel încât să puteţi încărca ecranul şi imprima ceea ce vedeţi prin atingerea unui buton.

Print Screen

Funcţia Print Screen este un mod rapid şi uşor de a imprima conţinutul ecranului şi este deosebit de utilă atunci când lucraţi cu un volum mare de informaţii pe Web. Puteţi plasa pagini Web, imagini sau alte documente în ferestre separate pe ecran şi le puteţi imprima simultan într-o singură operaţiune, fără a fi necesar să le procesaţi individual. Tot ceea ce trebuie să faceţi este să apăsaţi butonul Print Screen de pe panoul de control al imprimantei.
Caracteristica Print Screen poate fi utilizată în două moduri:
• Dacă apăsaţi butonul Print Screen timp de mai puţin de două secunde, imprimaţi conţinutul ecranului aşa cum îl vedeţi.
• Dacă apăsaţi butonul Print Screen timp de mai mult de două secunde, imprimaţi numai fereastra activă.

 

AnyWeb Print


Software-ul AnyWeb Print de la Samsung este o altă funcţie utilă. Aceasta vă permite să selectaţi, să glisaţi şi să plasaţi conţinutul din pagini Web diferite într-o nouă pagină goală de pe ecran, fără a fi necesare redimensionarea sau editarea suplimentare.
AnyWeb Print este un mod rapid şi uşor de a compila informaţii, permiţând salvarea paginilor pe care le creaţi sub formă de fişiere .tiff sau .pdf.
Acestea pot fi imprimate utilizând butonul Print Screen din meniul normal de imprimare. Aşadar, puteţi imprima rapid şi uşor ceea ce vedeţi.
• Software-ul AnyWeb Print vă permite să compilaţi datele şi să utilizaţi informaţiile mai eficient.

Performanţă de imprimare rapidă

Cu opţiuni de viteză de la 18 la 24 de pagini pe minut şi cu o rezoluţie de până la 1200 x 600 dpi, seria ML-1915 / 2525 oferă flexibilitatea necesară pentru îndeplinirea tuturor necesităţilor zilnice de imprimare. Şi, cu o durată până la prima imprimare (FPOT) de mai puţin de zece secunde, nu veţi avea de aşteptat.

Opţiuni de cartuşe în funcţie de buget

Imprimantele Samsung din seria ML-1915 / 2525 mai oferă şi o gamă de consumabile în funcţie de bugetul de care dispuneţi. Cartuşele de toner cu randament ridicat, ideale pentru utilizare frecventă, durează mai mult şi vă oferă un cost mai redus pe pagină. Alternativ, cartuşele cu randament redus oferă avantajul unei investiţii iniţiale mai scăzute.

Design fluid

1. Capac de ieşire
Pe lângă faptul că întregeşte aspectul fluid, capacul de ieşire ajută şi la menţinerea zgomotului la un nivel redus în timpul imprimării, asigurând un mediu de lucru liniştit.
2. Panou de control
Curat, ordonat şi uşor de navigat, pentru eficienţă maximă. Imprimantele din aceste serii au butonul de alimentare deasupra, uşurând pornirea/oprirea. În plus, butonul Print Screen permite realizarea de materiale imprimate rapide, uşoare şi profesionale.
3. Tavă-casetă încorporată
Elegantă şi practică. Tava-casetă încorporată oferă o finisare compactă şi asigură păstrarea hârtiei fără praf şi în stare de curăţenie, garantând realizarea unor materiale imprimate profesionale şi fiabile.
4. Elegantă
Prin aspectul exterior fluid, imprimantele laser color din această serie sunt concepute să se potrivească perfect oricărei afaceri profesionale, adăugând un accent elegant.

Specificaţii

General
Tip imprimantă Imprimanta laser Alb-Negru
Format maxim hărtie A4
Interfaţă USB 2.0 High Speed
Volum recomandat până la 12.000 de pagini
Limbaj printer SPL (Samsung Printer Language)
Procesor şi memorie standard Procesor de 150 MHz. Memorie/Stocare 8 MB
Imprimare
Rezoluţie imprimare până la 1200 x 600 dpi
Viteză imprimare până la 24 de pagini pe minut
Timp încălzire Mai puţin de 9 de sec
Formate suportate A4, A5, A6, ISO B5, JIS B5, Executive, Letter, Oficio, Folio, Legal, Personalizat
Tipuri suport acceptate Simplă, Subţire, Corespondenţă, Perforată, Preimprimată, Reciclată, Plic, Folii transparente, Etichetă, Carton, Carte poştală, Cu antet, Groasă, Bumbac, Colorată, Arhivată
Alte specificaţii
Tăvi hârtie Casetă cu 250 de coli, Tavă manuală cu capacitate de introducere de 1 coală, 80 de coli cu faţa în jos, Capacitate de ieşire 1 coală cu faţa în sus
Consumabile compatibile model MLT-D1052S, MLT-D1052L
Dimensiuni (W x D x H) 360 x 389 x 197 mm
Greutate 7,30 kg
Altele Nivel de zgomot mai mic de 50 dBA (imprimare) Mai mic de 26 dBA (stand by)
Compatibilitate OS Windows 2000/XP/Vista/7/2003 Server/2008 Server, Mac OS X 10.3 - 10.6, Diverse OS Linux
Garanţie 24 luni

Scrie comentariu!

You're reviewing: Imprimantă laser alb-negru SAMSUNG ML-2525 A4 (ML-2525)

Cum notaţi acest produs? *

  o stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Preţ
Calitate