Întrebări şi comenzi prin telefon la
0251-433400 sau 0744-705136
(numere cu tarif normal)
Sau trimite-ne un mesaj

Bine ai venit!

NOU
Yamaha Audio & Visual
HiFi Audio & Visual

Multifuncţional ink-jet Canon PIXMA MX360 A4 color (CH4787B009AA)

Fii primul care scrie un comentariu acestui produs

1.699 Lei

Indisponibil

Vizualizare generală rapidă

PIXMA MX360, Multifunctional inkjet color A4, All-In-One with fax and ADF; Up to 4800 x 1200 dpi; ISO ESAT 8.4 ipm mono / 4.8 ipm colour; 10x15cm photos in approx. 43 seconds; Scan to USB without a PC

Multifuncţional ink-jet Canon PIXMA MX360 A4 color (CH4787B009AA)

Dublu click pe imaginea de mai sus pentrua vedea poza întreagă

Micşorează
Măreşte

Mai multe vizualizări

Descriere produs

O multifuncţională cu fax care oferă imprimate de calitate acasă şi la birou. Cu un alimentator automat de documente (ADF) încorporat, o suită software completă şi capacitatea de a scana pe unităţi de memorie USB, multifuncţionala este atât versatilă, cât şi accesibilă.

Caracteristici

Multifuncţională cu fax şi alimentator automat de documente (ADF)
Până la 4800 x 1200 dpi
ISO ESAT 8,4 ipm monocrom/4,8 ipm color
Fotografii de 10x15 cm în aprox. 43 secunde
Scanare pe dispozitiv USB fără PC
Easy-WebPrint EX pentru imprimare eficientă de pe Web
Funcţia avansată Auto Document Fix (Reparare automată a documentelor)
Funcţia Full HD Movie Print
PictBridge

Multifuncţionala care gestionează totul cu uşurinţă


Rezultate de calitate
Această multifuncţională accesibilă are funcţii simple de copiere, imprimare, scanare şi fax. Tehnologia cu cerneală FINE de la Canon şi o rezoluţie de 4800 x 1200 dpi asigură fotografii în culori intense şi lucioase, precum şi documente de afaceri de o claritate excepţională - fiind ideală pentru utilizare acasă sau într-un birou mic.
Tehnologia Canon de procesare dublă a gamei de culori oferă o reproducere foarte precisă a culorilor în documentele fotocopiate, ceea ce înseamnă că textul este foarte lizibil, chiar pe copiile de a doua sau a treia generaţie.

Alimentator automat de documente pentru 30 de coli
Cu alimentatorul automat de documente (ADF) încorporat, cu capacitate de 30 de coli, scanarea, copierea sau trimiterea prin fax a documentelor mari poate fi efectuată rapid şi cu efort minim.

Viteze impresionante
Beneficiaţi de viteze de imprimare de 8,4 ipm monocrom sau 4,8 ipm color. Pornirea rapidă înseamnă că această multifuncţională este gata de utilizare în doar câteva secunde de la pornire. O fotografie fără margini de 10x15 cm poate fi imprimată, în aprox. 43 de secunde.

Trimitere rapidă prin fax
Trimiterea prin fax Super G3 la 33,6 kbps este rapidă şi fiabilă. Utilizaţi aparatul ca fax autonom sau trimiteţi faxuri direct de pe PC fără a imprima mai întâi documentul.

Scanare pe dispozitiv USB
Un port USB situat în partea frontală permite scanarea directă a fişierelor PDF şi JPEG pe stickuri USB – fără conectare la un PC. Conectivitatea Bluetooth poate fi achiziţionată opţional pentru imprimare de pe dispozitive compatibile Bluetooth.

PictBridge
Camerele digitale şi telefoanele mobile pot fi ataşate direct datorită portului PictBridge de pe PIXMA MX360. Permie imprimarea instantanee a fotografiilor memorabile – fără ataşare la PC.

Imprimaţi fotografii din filme
Transformaţi momentele din filmele înregistrate cu camera digitală Canon în imprimate frumoase cu funcţia de imprimare Full HD Movie Print de la Canon. Redaţi pur şi simplu filmul pe un PC şi capturaţi un cadru sau mai multe pentru imprimare.

Software inteligent
Imprimarea fotografiilor nu a fost niciodată mai simplă graţie Easy-PhotoPrint EX, ce oferă funcţii precum corectarea efectului de ochi roşii şi netezirea feţei, care reduce ridurile. Auto Document Fix (Repararea automată a documentelor) îmbunătăţeşte calitatea şi lizibilitatea scanărilor prin efectuarea de ajustări automate inteligente pe fiecare pagină.
Conţinutul mai multor site-uri Web poate fi combinat fără efort şi imprimat cu Easy-WebPrint EX.

Fotografii imprimate durabile
Sistemul ChromaLife100+ asigură fotografii frumoase care durează o viaţă. Capul de imprimare FINE de la Canon, cernelurile şi selecţia de hârtie foto Canon originale se combină pentru a proteja amintirile preţioase pentru generaţiile următoare.

Specificaţii

General
Funcţii de bază Print + Copy + Scan + Fax + ADF
Tehnologie de imprimare Colour Inkjet, 2 cartuse
Format maxim imprimare A4
Interfaţă USB Hi-Speed (port B), Bluetooth Ver 2.0, viteză maximă 1,44 Mb/s (opţional, HCRP) (cu unitate Bluetooth opţională BU-30)
Imprimantă
Rezoluţie imprimare Până la 4800 x 1200 dpi
Viteză imprimare Viteză de imprimare monocrom: aprox. 8,4 ipm
Viteză de imprimare color: aprox. 4,8 ipm
Formate suportate A4, B5, A5, Letter, Legal, plicuri (DL, COM10), 10 x 15 cm, 13 x 18 cm, 20 x 25 cm
Tipuri suport acceptate Plain Paper (hârtie simplă), Envelopes (plicuri), Photo Paper Pro Platinum (hârtie foto Pro Platinum) (PT-101), Photo Paper Plus Glossy II (hârtie foto lucioasă superioară II) (PP-201), Photo Paper Plus Semi-gloss (hârtie foto semilucioasă superioară) (SG-201), Glossy Photo Paper "Everyday Use" (hârtie foto lucioasă pentru „utilizare zilnică”) (GP-501), Matte Photo Paper (hârtie foto mată) (MP-101), Photo Stickers (autocolante foto) (PS-101), T-shirt Transfer (coală de transfer termic) (TR-301), High Resolution Paper (hârtie pentru rezoluţie ridicată) (HR-101N)
Alte funcţii imprimantă Imprimare faţă-verso Disponibilă cu operare manuală cu hârtie simplă format A4, B5, A5, Letter & 13 x 18 cm (numai Windows)
Imprimare fără margini
Copiator
Viteza de copiere Viteză de copiere a documentelor color: aprox. 29 sec.
Document (ADF) : aprox. 3,4 ipm
Zoom copiator 25 - 400%, rapoarte presetate, încadrare în pagină
Alte funcţii copiator Copiere fără margini, copiere 2 pe 1 şi 4 pe 1, copiere colaţionată, copiere cu ştergerea cadrului
Scanner
Tip scanner Scaner color cu platan si ADF
Caracateristici scanare Rezoluţia optică a scanerului Până la 1200 x 2400 dpi (geam de scanare) Viteză de scanare în format A4 (reflectivă) Aprox. 19 secunde Adâncime scanare color 48/24 biţi (RGB cu 16/8 biţi fiecare) Semiton/Tonuri de gri 16 biţi/8 biţi
Alte funcţii scanner Scanare fişiere jpeg, PDF-uri compacte sau normale pe unităţi de memorie USB, Push-scan, mod de scanare automată, Auto Document Fix (Reparare automată a documentelor), creare/editare/securitate parole fişiere PDF, Stitch Assist (Asistenţă la compunere), T
Fax
Funcţii fax Fax autonom
Alte funcţii fax Apelare grup Max. 19 de locaţii, Reapelare, Comutare automată FAX/TEL, Conectare robot telefonic, Recepţie la distanţă, Difuzare secvenţială, Mod corectare erori (ECM), Rapoarte Liste cu numere de grupuri, listă cu numere de telefon, listă cu numere din m
Alte specificaţii
Tăvi hârtie Tava posterioară: max. 100 de coli
Consumabile compatibile Cartus Canon PG-512 Negru 401 pagini
Cartus Canon PG-510 Negru 220 pagini
Cartus Canon CL-511 color 244 pagini
Dimensiuni (W x D x H) Aprox. 458 x 415 x 198 mm
Greutate Aprox. 8,5 kg
Altele Imprimare, scanare, copiere, fax şi ADF (alimentator automat de documente) pentru 30 de pagini
Garanţie 12 luni

Scrie comentariu!

You're reviewing: Multifuncţional ink-jet Canon PIXMA MX360 A4 color (CH4787B009AA)

Cum notaţi acest produs? *

  o stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Calitate
Preţ